Det är bara vatten

Det är bara vatten är en gripande utställning med ett dubbeltydigt namn. Både färger, former och uttryck i tavlorna kan associeras till hav och vattendrag men skrapar man på ytan är utställningen mycket djupare än så. Vatten kommer i olika former, så som hav, regn, tårar, svett och snö. Utställningen tar dig in i en värld där du får besöka känslor och vyer som anammar vattnet i alla dess former. Viljestarka verk mixas med abstrakta naturmotiv och tolkningar av känslor, sinnesstämningar, hårda sanningar och önskningar som visualiseras.

Annie målar med en intuitiv process där känslor och stundens nyfikenhet står i fokus under skapandeprocessen. Hon målar i akryl och blandteknik. Spackel, lim och papper är vanliga komponenter i hennes konstverk. Ofta har verken mer än 20 lager färg och tar lång tid att skapa för att hitta precis rätt uttryck för varje individuell tavla.

Var: Farbror Nikos Café och Galleri, Katarinavägen 19, 116 45 Stockholm
Period: 4 – 30 mars 2021
Öppettider: Cafe-delen som visar verk i Alcohol Ink: 9-16. Restaurangen som visar utställningen “Det är bara vatten”: 11-15. För övrig tid, fyll i kontaktformuläret nedan.

Träffa mig på galleriet

Jag träffar gärna dig på galleriet och berättar mer om de olika tavlornas historia och processen kring hur de skapats. För att boka in en tid med mig, fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart jag kan.

Hitta hit och parkering

Farbror Nikos cafe och galleri ligger på Katarinavägen 17, precis vid Slussen. Utifrån att det just nu byggs mycket vid Slussen är här några tips:

Promenad eller cykel: Från Slussen står det skyltat till Farbror Nikos. Följ skyltar och gågata/cykelväg till Katarinavägen 17. Cykelställ för parkering finns 20 m bort.

Bil: Stora delar av Slussen är avstängt vilket gör det lite svårt att köra hit. Lättast att komma med bil är att köra från Renstiernas gata och Ringvägen. Det går att släppa av personer 20 m från cafeet. Bästa stället att parkera är i parkeringshuset som ligger precis där Renstiernas gata går över till Katarinavägen. Garaget heter Stigbergsgaraget och det är ca 500 m promenad till Farbror Nikos.

en_US