Om konstutställningen

Hidden Gems - Acrylic Art Painting

Konstverken skapas med en intuitiv process och experimenterande med tekniker, färger och verktyg. Tavlorna är abstrakta tolkningar av känslor och lämnar utrymme för betraktaren att se, känna in och hitta sin historia i varje enskilt konstverket. I denna utställning har flera konstverk inspirerats av kärleken till havet och är tolkningar av dess olika skepnader och längtan till att dyka ner i turkosa vatten med ett färgsprakande djurliv. 

Var: Farbror Nikos Café och Galleri, Katarinavägen 19, 116 45 Stockholm
Period: 5 – 27 augusti 2020
Öppettider: Cafe-delen som visar Abstract Sea Serie: 9-16. Restaurangen som visar övriga tavlor: 11-15. För övrig tid, fyll i kontaktformuläret nedan.

Träffa mig på galleriet

Jag träffar gärna dig på galleriet och berättar mer om de olika tavlornas historia och processen kring hur de skapats. För att boka in en tid med mig, fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart jag kan.

Hitta hit och parkering

Farbror Nikos cafe och galleri ligger på Katarinavägen 17, precis vid Slussen. Utifrån att det just nu byggs mycket vid Slussen är här några tips:

Promenad eller cykel: Från Slussen står det skyltat till Farbror Nikos. Följ skyltar och gågata/cykelväg till Katarinavägen 17. Cykelställ för parkering finns 20 m bort.

Bil: Stora delar av Slussen är avstängt vilket gör det lite svårt att köra hit. Lättast att komma med bil är att köra från Renstiernas gata och Ringvägen. Det går att släppa av personer 20 m från cafeet. Bästa stället att parkera är i parkeringshuset som ligger precis där Renstiernas gata går över till Katarinavägen. Garaget heter Stigbergsgaraget och det är ca 500 m promenad till Farbror Nikos.

en_US