0
Your Cart

Konstutställning i Tyresö

Anna Norén gör ett kärt återseende med en ny utställning på Tyresö Slottskrog. Abstrakta landskap och tavlor som tolkar tiden kommer att visas upp. Många av tavlorna är inspirerade av naturen på Tyresö Brevik och Erstaviken. 

Stockholmskonstnären Anna Norén har alltid haft en fot i Tyresö då hon spenderat mycket tid på släktens landställe ute på Brevik. Det är även här Anna samlar inspiration och föredrar att måla. 

”Att få visa upp tavlorna i samma miljö som är min inspiration är väldigt spännande. Jag hoppas att besökarna känner igen några av vyerna som jag tolkat.”

Anna Norén

Anna säger själv att hon skapar berättelser med färg och form och lämnar utrymme för betraktaren att hitta sin historia i varje konstverk. 

”Ibland ser vi liknande historier, ibland ser besökarna något helt annat. Det är fascinerande att konst tolkas så olika. ”

Anna Norén

Hennes abstrakta och semiabstrakta verk målas utifrån känslor och intryck från omgivningen med många lager färg och olika material. Tavlorna kännetecknas av unika texturer och gränsen mellan det abstrakta och figurativa som är ett återkommande tema hos Anna. 

Anna har haft mer än 10 utställningar och tidigare i år bland annat synts på Galleri St Erik. I oktober 2022 är hon även med i en välgörenhetsutställning som visas på Galleri Grip. 

Om konstutställningen i Tyresö

Var: Tyresö Slottskrog, Kyrkvägen 3, 135 60 Tyresö
När: 1-30 november 2022
Öppettider: Lördagar: 11.30-21.00, Söndagar: 11.30-16.00

Vill du ses på utställningen?

Skriv ett mail till hello@anniesacrylicart.com för att bestämma en tid att mötas upp på plats och prata konst.

Några av tavlorna i konstutställningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *