Platser jag minns
Temat för utställningen är unika platser på jorden

Varmt välkommen till hösten första vernissage! Söndag den 27 september visar jag upp nya tavlor på temat ”Platser jag minns”. Konstverken som visas har inspiration från ögonblick, känslor och upplevelser i världen som betyder något extra. Tekniker använda är akryl, mixed media och alcohol inc.

Praktisk information

Konstnären Annie

Var: Ropgränd 107, Täby
Tid: 11-16

Det kommer att bjudas på fika utanför lokalen. Om det blir många som kommer samtidigt kan man få ta en kaffe och vänta på sin tur att komma in för att säkerställa att vi inte blir för många samtidigt.

Om du inte har möjlighet att komma denna gång kan du följa vernissagen digitalt.

Om temat och konstverken

Platser jag minns är en vernissage som visar upp konstverk baserat på känslor, ögonblick och upplevelser från platser över hela gjorden. Varje tavla som visas har sin unika historia och koppling till ett speciellt minne. Under utställningen kommer du att få vandra från solkyssta stränder på Bali, till atoller i Egypten och karga landskap på svenska västkusten. Du kommer även få uppleva känslor som är kopplade till ögonblick och platser, så som den första stora kärleken.

Under vernissagen kommer du kunna läsa historien som har varit inspirationen till varje enskilt verk och till flera av konstverken kommer du även kunna lära dig mer om processen kring hur tavlan skapats.

Det kommer att finnas möjlighet att reservera samt köpa tavlor samt beställa fine prints för några utvalda konstverk.

Teknikerna som används för att skapa tavlorna är akryl, mixed media och alochol inc.

Några av konstverken som kommer att vara med på vernissagen, klicka för att se hela konstverket.

Hitta till vernissagen

Bil
Enklaste sättet att ta sig till lokalen är att ta bil. Det finns god möjlighet till parkering i närheten.

Kommunalt
Det går även att åka kommunalt med buss. Från Täby Centrum går buss 617 och stannar vid Rösjöskolan, därifrån är det ca. 10 minuters promenad. Du kan även ta buss från Mörby centrum, buss nr. 611 till Rostock. Därifrån är det ca. 15 minuters promenad.

Följ vernissagen digitalt

Om du inte har möjlighet att komma förbi vernissagen men är nyfiken på tavlorna kommer eventet att streamas live till sociala medier under dagen:
Instagram: 27 September kl. 10.30
Facebook: 27 September kl. 11.00

Du kommer få möjlighet att se alla konstverken digitalt, höra mig beskriva tavlorna mer detaljerat samt ställa frågor om tavlorna och vernissagen.

Glöm inte följa mig på sociala medier så du inte missar det digitala eventet! Klicka här för att följa mig på Instagram och här för att följa mig på Facebook.

en_US